Cosmedics Laren

Vragen?
Bel ons: 035 887 31 44

Cosmedics Laren Facebook Cosmedics Laren Facebook

Botox

Door het aanspannen van bepaalde spieren in het gezicht ontstaan rimpels in de bovenliggende huid. Hoe krachtiger en veelvuldiger de betreffende spier aanspant, hoe dieper de rimpels doorgaans zullen zijn.

Deze rimpels, de zogenaamde mimiekrimpels, zijn de voorhoofdrimpels, de fronsrimpels en de kraaienpootjes of lachrimpels.

Behandeling met botox

Mimiekrimpels behandelen we met botuline toxine (Botox, Dysport, Azzalure). Botox wordt in de betreffende spier geïnjecteerd, deze behandeling duurt enkele minuten. Dat ontspant de spieren, waardoor de rimpels kunnen vervagen of zelfs geheel kunnen verdwijnen.

Enkele dagen na de behandeling zijn de eerste effecten merkbaar

De spier ontspant na de behandeling waardoor de huid gladder wordt. Ongeveer 2 weken na de behandeling is het effect maximaal. Het effect botuline toxine is tijdelijk en houdt doorgaans zo’n 4 tot 6 maanden aan. Daarna is de spieractiviteit weer volledig hersteld. Wanneer de behandeling regelmatig herhaald wordt, zal het resultaat langer zichtbaar blijven.

U krijgt eerst een intakegesprek

Voordat u behandeld kunt worden, krijgt u een intakegesprek met de cosmetisch arts. De arts brengt tijdens dit gesprek uw wensen en de mogelijkheden in kaart, passend binnen uw budget. Uw medische voorgeschiedenis komt aan bod en eventuele (medische) bezwaren tegen de behandeling worden met u besproken. Het intakegesprek resulteert in een persoonlijk advies dat wordt vastgelegd in uw eigen behandelplan. In dit behandelplan zal het aantal behandelingen dat nodig is om tot het gewenste eindresultaat te komen, worden vastgelegd. Daarnaast krijgt u adviezen met betrekking tot de voorbereiding op de behandeling. Wat u het beste kunt doen na de behandeling, wordt ook besproken. Het intakegesprek is vrijblijvend en kosteloos. Aansluitend kunt u zich, indien gewenst, direct laten behandelen.

Heeft u nog vragen?

Contact opnemen

Een gratis consult

Consult aanvragen

Onze tarieven

Bekijk prijslijst