Cosmedics Laren

Vragen?
Bel ons: 035 887 31 44

Cosmedics Laren Facebook Cosmedics Laren Facebook

Dynamische rimpels, volumeverlies en huidverbetering

Met het stijgen van de leeftijd worden gezichtslijnen dieper. Ook het volume van het gezicht neemt af. Dit kan een vermoeid en ouder uiterlijk veroorzaken. Veel mensen ervaren dit als vervelend.

Behandeling met fillers

Fillers worden toegepast voor het opvullen van lijntjes of rimpels, het aanvullen van volume in het gezicht of de lippen en voor het verbeteren van huid. Bijvoorbeeld in het gezicht of van handen.

Wij gebruiken uitsluitend biologisch afbreekbare fillers van niet-dierlijke oorsprong. De keuze voor het type filler is afhankelijk van de beoogde behandeling en de huidstructuur. Onze fillers zijn van de hoogste kwaliteit en worden geproduceerd in Zweden.

De filler wordt met een aantal prikjes geïnjecteerd. De huid wordt daarbij gestimuleerd om meer vocht vast te houden. Dat resulteert in een zachtere en frissere uitstraling. Rimpels vervagen en het volume in het gezicht wordt hersteld.

Voordat we met de handeling beginnen, wordt een verdovende crème aangebracht of een verdovende injectie. Dit maakt de behandeling zo ontspannen en pijnloos mogelijk.

Heeft u nog vragen?

Contact opnemen

Een gratis consult

Consult aanvragen

Onze tarieven

Bekijk prijslijst