Cosmedics Laren

Vragen?
Bel ons: 035 887 31 44

Cosmedics Laren Facebook Cosmedics Laren Facebook

Marionetlijnen

Voor de behandeling
Na de behandeling

Ben je verdrietig? Wat zie ik er somber en moe uit… Marionetlijnen lopen van de mondhoeken richting de kin. Dieper wordende marionetlijnen maken dat de mondhoeken af lijken te hangen, waardoor een sombere en verouderde uitstraling kan ontstaan.

Net als ieder gezicht, is geen behandeling hetzelfde

Marionetlijnen behandelen wij met een filler. Lees meer.

Het kan belangrijk zijn om, naast de behandeling van de marionetlijnen, iets te doen met het volume in de wangen rond de jukbenen. Wanneer er sprake is van volumeverlies in het gezicht, is het vaak mooi dit verlies aan te vullen. Deze aanvulling optimaliseert de balans in het gezicht, waardoor het effect van de behandeling optimaal is. Uw cosmetisch arts zal de mogelijkheden met u bespreken tijdens uw intakegesprek.

Prijs vanaf €395

De prijs van een filler behandeling is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal die gebruikt wordt. De behandeling van de marionetlijnen zal doorgaans bestaan uit één á twee behandelingen met 1 ml. Tijdens het intakegesprek wordt een duidelijk behandelplan en bijbehorend kostenplaatje voor u opgesteld. Alle prijzen zijn inclusief verdoving of verdovende crème.

Heeft u nog vragen?

Contact opnemen

Een gratis consult

Consult aanvragen

Onze tarieven

Bekijk prijslijst