Cosmedics Laren

Vragen?
Bel ons: 035 887 31 44

Cosmedics Laren Facebook Cosmedics Laren Facebook

Neus-lippenplooi

Voor de behandeling
Na de behandeling

Wat kijk je bezorgd! Wat zie ik er moe en oud uit… De neus-lippenplooi is de lijn die aan weerszijden van de neus naar de mondhoeken loopt. Met het stijgen van de leeftijd wordt de neus-lippenplooi dieper, wat een vermoeid of zorgelijk uiterlijk kan veroorzaken. Veel mensen ervaren het dieper worden van deze lijn als vervelend.

Net als ieder gezicht, is geen behandeling hetzelfde

De neus-lippenplooi behandelen wij met een filler. Het kan belangrijk zijn om, naast de behandeling van de neus-lippenplooi, iets te doen met het volume in de wangen rond de jukbenen. Wanneer er sprake is van volumeverlies in het gezicht, is het vaak mooi dit verlies aan te vullen. Deze aanvulling ‘lift’ de neus-lippenplooi, waardoor het effect van de behandeling optimaal is. Uw cosmetisch arts zal de mogelijkheden met u bespreken tijdens uw intakegesprek.

Prijs vanaf €395

De prijs van een filler behandeling is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal die gebruikt wordt. De behandeling van de neus-lippenplooi zal doorgaans bestaan uit één á twee behandelingen met 1 ml. Tijdens het intakegesprek wordt een duidelijk behandelplan en bijbehorend kostenplaatje voor u opgesteld. Alle prijzen zijn inclusief verdoving of verdovende crème.

Heeft u nog vragen?

Contact opnemen

Een gratis consult

Consult aanvragen

Onze tarieven

Bekijk prijslijst