Cosmedics Laren

Vragen?
Bel ons: 035 887 31 44

Cosmedics Laren Facebook Cosmedics Laren Facebook

Een Platelet Rich Plasma behandeling

Bij een PRP behandeling wordt er gebruik gemaakt van bloedplaatjes en plasma uit uw eigen bloed. De bloedplaatjes in het plasma geven actieve groeifactoren af. Deze groeifactoren hebben een genezende en stimulerende werking op de huid, doordat o.a. de bloedsomloop wordt verbeterd. Ook wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Hierdoor zal uw huid een jongere, frissere uitstraling krijgen en zal uw huid strakker worden.

Hoe de behandeling werkt

Na een bloedafname uit uw arm wordt het spuitje bloed in een centrifuge geplaatst, waarin een scheiding ontstaat tussen rode en witte bloedcellen en plasma met bloedplaatjes (PRP). Het plasma wordt vervolgens weer in uw huid geïnjecteerd met behulp van een klein naaldje. De gehele behandeling neemt maximaal 45 minuten in beslag.

Een PRP behandeling kan toegepast worden in het gelaat, maar ook de hals, de handen en het decolleté kunne behandeld worden. De eerste resultaten zijn enkele weken na de behandeling te zien. Het mooiste effect, oftewel de meest optimale huidverbetering is zichtbaar, wanneer de PRP behandeling herhaald wordt. Geadviseerd wordt op te starten met een serie van 3 behandelingen kort na elkaar. Uw onderhoud zal bestaan uit jaarlijks een eenmalige behandelingen.

De kans op bijwerkingen bij een PRP behandeling is nihil, omdat er gewerkt wordt met 100% lichaamseigen materiaal zonder enige toevoegingen.

Combineren met fillers en peelings mogelijk

Een PRP behandeling kan gecombineerd worden met andere huidverbeterende behandelingen, zoals een Restylane filler behandeling of een chemische peeling.

Heeft u nog vragen?

Contact opnemen

Een gratis consult

Consult aanvragen

Onze tarieven

Bekijk prijslijst