Cosmedics Laren

Vragen?
Bel ons: 035 887 31 44

Cosmedics Laren Facebook Cosmedics Laren Facebook

Vampire Facelift of PRP (Platelet Rich Plasma) behandeling

Voor de behandeling
4 weken na de behandeling

Een frissere, jongere, stralende huid met gebruik van uw eigen bloedplasma! Kim Kardashian en Kate Moss gingen u voor en hebben deze meest natuurlijke manier van huidverbetering omarmd. Toepasbaar in het gelaat, maar ook de hals, de handen en het decolleté kunne behandeld worden.

Bij een PRP behandeling wordt er gebruik gemaakt van bloedplaatjes en plasma uit uw eigen bloed. Na een bloedafname uit uw arm wordt uw bloed gecentrifugeerd. Na centrifuge wordt uw eigen plasma met bloedplaatjes (PRP) weer in uw huid geïnjecteerd met behulp van een klein naaldje. Hierdoor wordt uw huid frisser, voller en gladder. De gehele behandeling neemt maximaal 45 minuten in beslag en is nagenoeg pijnloos. Lees meer over de werking van PRP behandelingen.

De kans op bijwerkingen bij een PRP behandeling is nihil, omdat er gewerkt wordt met 100% lichaamseigen materiaal zonder enige toevoegingen.

Prijs vanaf €250

De prijs van een PRP behandeling is afhankelijk van de hoeveelheid behandelingen die u wenst af te nemen. Tijdens het intakegesprek wordt een duidelijk behandelplan en bijbehorend kostenplaatje voor u opgesteld. Alle prijzen zijn inclusief verdoving of verdovende crème.

Heeft u nog vragen?

Contact opnemen

Een gratis consult

Consult aanvragen

Onze tarieven

Bekijk prijslijst