Cosmedics Laren

Vragen?
Bel ons: 035 887 31 44

Cosmedics Laren Facebook Cosmedics Laren Facebook

Missie en visie

Het is mijn missie om het verouderingsproces van de huid te beperken. Met het behoud van uw schoonheid op een natuurgetrouwe manier.

Ik kijk naar mijn patiënt in een totaalbeeld van persoonlijkheid, uitstraling en leefstijl. Als dit in kaart is gebracht, bekijk ik samen met mijn patiënt hoe we dit zo positief mogelijk kunnen beïnvloeden. Het resultaat moet fris en natuurlijk zijn; het doel is om de huid zo lang mogelijk in een optimale conditie te houden. Ik geloof niet in gladde, emotieloze gezichten, maar in het behouden van de eigen gezichtsuitdrukking. Juist hierin ligt de grootste uitdaging.

Mijn werk is vergelijkbaar met dat van een restaurateur van schilderijen: een schilderij moet niet veranderen, maar in de juiste conditie blijven. Hetzelfde geldt ook voor uw huid. Mijn doel is om uw huid te herstellen en het onderhuids volume dat verloren is gegaan, bijvoorbeeld bij de lippen of de jukbeenderen, aan te vullen. Zodat u uw jeugdige uitstraling weer terugkrijgt en blijft behouden.

Heeft u nog vragen?

Contact opnemen

Een gratis consult

Consult aanvragen

Onze tarieven

Bekijk prijslijst