Cosmedics Laren

Vragen?
Bel ons: 035 887 31 44

Cosmedics Laren Facebook Cosmedics Laren Facebook

Werkwijze

Wanneer u in onze kliniek wordt behandeld, kunt u er op rekenen dat uw gezondheid, veiligheid en natuurlijk uw wensen en verwachtingen al onze aandacht krijgen. Hiervoor doorlopen we voor elke behandeling een drietal stappen: het consult, de behandeling en de nazorg.

Het consult

Omdat ieder gezicht verschilt is elke behandeling in onze kliniek anders en kunnen prijzen verschillen. Tijdens het eerste, vrijblijvende en gratis consult, bepalen we samen met u het behandelplan en bespreken we ook de kosten gebaseerd op uw wensen en onze mogelijkheden.

De behandeling

Voorafgaand aan een behandeling maakt Patrice Visser - van den Bosch een uitgebreide analyse van uw gezichts- en verouderingskenmerken.

De meeste behandelingen worden uitgevoerd met ‘injectables’. Deze worden met een heel dun naaldje in of net onder de huid geïnjecteerd. De prikjes voelt u bijna niet. Indien het nodig is, gebruiken we een lokale verdovende crème of een zogenaamde tandartsverdoving.

Afhankelijk van het soort behandeling duurt de behandeling tussen 5 minuten en een half uur. Voorop staat dat u de behandeling als comfortabel ervaart.

Goede begeleiding

Indien u bang bent voor naalden en toch een Botox of filler behandeling wilt ondergaan, dan geven wij extra begeleiding en tijd en zorgen wij ervoor dat u zich volledig op uw gemak voelt. Met de juiste middelen kunnen wij u door de behandeling heen loodsen, zonder dat u pijn of angst ervaart.

Kwaliteit

U verdient een omgeving waarin uw veiligheid is gegarandeerd. Onze kliniek wordt vanzelfsprekend op deze veiligheid gecontroleerd. Door onszelf, maar ook tijdens inspectie van Volksgezondheid.

Behalve op de lovende woorden van de inspecteur kunt u er op rekenen dat in Kliniek niets aan het toeval wordt overgelaten. Wij zijn uiterst gemotiveerd om zorg te dragen voor een optimaal resultaat. Zowel op het gebied van veiligheid als kwaliteit van onze cosmetische behandelingen.

Heeft u nog vragen?

Contact opnemen

Een gratis consult

Consult aanvragen

Onze tarieven

Bekijk prijslijst